imageimageimage
   Openingstijden
   Afspraak maken
   Cadeaubon
maandag 12.00 -18.00
dinsdag & donderdag 9.00 -21.00
woensdag & vrijdag 9.00 -18.00
zaterdag 9.30 -13.00
Behandelingen op afspraak.
T 053 4363704
M 06 42803646

Op zoek naar een bijzonder en origineel cadeau?
Bestel dan een cadeaubon.
Leuk om te geven en te krijgen!  >
   Over THEBEAUTYLOUNGE
THEBEAUTYLOUNGE is gelegen in de wijk Walhof/Bolhaar in Enschede. De schoonheidssalon is aangesloten bij de ANBOS, de brancheorganisatie die kwaliteit, professionaliteit en hygiëne waarborgt, en wordt op vakkundige wijze geleid door de gediplomeerde schoonheidsspecialiste Marleen Knobben-Rhee.

De schoonheidssalon biedt een grote variatie aan schoonheidsbehandelingen. De behandelingen zijn gericht op huidverbetering, verzorging en anti-aging. Daarnaast worden er ook andere specialisaties aangeboden, zoals wimperextensions en acne. Door middel van een intakegesprek en/of huidanalyse worden uw wensen en doelen besproken. Naast deskundig advies, kunt u in THEBEAUTYLOUNGE ook heerlijk ontspannen en genieten.

De schoonheidssalon houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty goed in de gaten. Trainingen en cursussen worden met regelmaat gevolgd en er worden beurzen bezocht voor de nieuwste trends. Hierdoor worden er altijd innovatieve behandelingen en producten aangeboden. Om uw professioneel van dienst te kunnen zijn, wordt er geen telefoon opgenomen tijdens behandelingen. U bent dus bij THEBEAUTYLOUNGE aan het juiste adres. 

Graag tot ziens!Anbos
inden_logo_homepage
THEBEAUTYLOUNGEBeeldmateriaal © TheBeautyLounge
OH! projects - ontwerp en technische realisatie